DromenLab Willemstad

Vestingstad Willemstad, waar Volkerak en Hollandsch Diep elkaar ontmoeten

Op het Westelijk Havenfront in Willemstad ligt ruimte voor toerisme en recreatie of misschien zelfs voor wonen. Ontwikkelaar Estate Invest wil graag een nieuw plan maken en heeft goed geluisterd naar verschillende instanties en de geldende regelgeving. Ook hebben ze de oude plannen bestudeerd.

Zij zien goede mogelijkheden voor een hotel en hebben zorgvuldig een plan in potlood opgezet. Ook willen zij graag weten wat belangrijk is voor de inwoners van Willemstad. Een fijne plek om een hapje te eten op het terras van een hotel of om te ondernemen als watersporter? Een prachtige havenboulevard met zitjes of zou je er wel willen wonen met uitzicht over het Hollands Diep?

Om dit met elkaar te bespreken organiseerden Estate Invest en De Plekkenmakers een DromenLab, in samenwerking met Hart van Willemstad, direct belanghebbenden en gemeente Moerdijk. Ongeveer 85 deelnemers kwamen af op het DromenLab op woensdag 22 mei tussen 16:00 en 21:00 uur aan de achterzijde van Van Bellen Wind & Snow Lantaarndijk 12 in Willemstad.

PM post Willemstad7

Recente berichten

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Op de plek van de oude apotheek aan de Statenjachtstraat in Amsterdam Noord komt een gebouw met een nieuwe functie. Wat voor moois komt hiervoor in de plaats? Samen met vastgoed bedrijf Veldboom, de gemeente Amsterdam en bewonersorganisatie Red Amsterdam Noord wordt het plan vanaf het begin samen met bewoners en organisaties van Banne-Zuid gemaakt.

Het zit erop! 16 bijeenkomsten in 14 gebieden

Het zit erop! 16 bijeenkomsten in 14 gebieden

Voor het nieuwe horecagebiedsplan zijn De Plekkenmakers samen met gemeente Rotterdam, dorps- en wijkraden, bewoners, horecaondernemers en andere belanghebbenden in gesprek gegaan over de horeca in hun gebied. Zodat het ook blijft aansluiten bij hun wensen en behoeften, van plenair tot vrije inloop.

Reggy Hulsken

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Reggy als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Reggy is social designer en architect bij De Plekkenmakers. Hij verstaat de kunst om wensen en behoeften te vertalen in een aansprekend ontwerp. Hiernaast is Reggy de uitvinder van het samenwerken en heeft hij een grote affiniteit met werken in ateliervorm.

reggy@deplekkenmakers.nl
06-14493356