Virtual Assistant De Plekkenmakers

Vacature Virtual Assistant

De Plekkenmakers

De Plekkenmakers Coöperatie U.A. is een samenwerkingsverband tussen leden met een eigen onderneming. Leden die als functionaris met gezamenlijke bevoegdheid ingeschreven staan bij de KVK en de belastingdienst zijn ondergetekende van de coöperatie. Deze leden vormen het bestuur. Alle leden met een zelfstandige onderneming ondertekenen een lidmaatschapsformulier.

De Plekkenmakers maken plekken die kloppen. Gebieden die iets te bieden hebben. En gebouwen die wat betekenen. Goeie plekken maak je samen. Dat is wat we doen. We brengen mensen bij elkaar. Halen ze weg van de zijlijn. Dan gaan we op zoek naar hun ideeën en opvattingen. Zodat het straks ook hun plek is.

 

Wat houdt de functie in?

Als Virtual Assistant ben jij een efficiënte persoonlijke assistent die op afstand voor elke Plekkenmaker klaarstaat voor ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Je bent de officemanager die secretariële ondersteuning, zoals e-mail & agendabeheer, klantencontact, correspondentie, administratieve ondersteuning en eventueel online deskresearch of het organiseren van events op zich neemt. Je bent het aanspreekpunt voor het plannen van afspraken en af en toe ook aanwezig op diverse locaties. Verder zorgt jij op de achtergrond dat administratieve zaken geordend zijn en blijven.

 

 

Wat heb je in huis?

  •  Je bent ondernemer/zzp’er, ingeschreven bij de KVK;
  • Ervaring als secretaresse, managementassistent, allround ondersteuner;
  • Je bent efficiënt en gestructureerd;
  • Je hebt sterke (directe) communicatieve vaardigheden;
  • Je kan ons collectief verrijken en helpt ons groeien;
  • Je bent betrouwbaar, professioneel, transparant en integer.

Wat biedt De Plekkenmakers

  • Overeengekomen uurtarief voor een aantal uur per week, maandelijks te factureren;
  • Proefperiode van 3 maanden zonder opzegtermijn;
  • Na een succesvolle proefperiode gaat de overeenkomst over naar onbepaalde duur met een opzegtermijn van 2 maanden;
  • Flexwerkplek in ZoHo Rotterdam.

Recente berichten

Meedenken over je woning, woongebouw en woonomgeving!

Meedenken over je woning, woongebouw en woonomgeving!

Vidomes wil graag de 308 woningen van de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer en de omgeving daaromheen prettiger maken. Uit hun woononderzoek blijkt dat bewoners het onderling contact missen en dat veiligheid een belangrijk onderwerp is. De Plekkenmakers haalden op wat er leeft en speelt rondom de flat en welke dromen, ideeën en wensen bewoners voor de Van Leeuwenhoeklaan hebben.

Terugblik op het Congres Thuis in de wijk in Den Bosch!

Terugblik op het Congres Thuis in de wijk in Den Bosch!

De Plekkenmakers stonden op het Kennisplein van het congres om samen na te denken over mogelijke veranderingen, nieuwe woonzorgvormen en samenwerkingen tussen partijen in buurten. Hier maakten wij in onze ‘kas voor de toekomst’ visualisaties gedurende het congres en verzamelden we eyeopeners om nieuwe ideeën tot bloei te laten komen.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734