Renate Siebeling

Terug van tropische zomervakanties en vol energie aan de slag!

De Plekkenmakers zijn weer compleet en wel met een aanwinst voor het team. Renate Siebeling is onlangs als officemanager begonnen bij De Plekkenmakers en neemt daarmee het stokje over van Marloes Schuurman. We zijn Marloes dankbaar voor haar professionaliteit en fijne samenwerking en wensen haar heel veel succes met haar mooie nieuwe opdracht.

Renate is nu hét aanspreekpunt voor het plannen van afspraken en biedt ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Verder zorgt zij op de achtergrond dat administratieve zaken geordend zijn en blijven en ondersteunt zij iedere Plekkenmaker waar nodig.
“Ik spring in het diepe en ga mijn droom achterna. Naast mijn werk heb ik mijn 1e Virtual Assistant opdracht binnen, waarbij ik De Plekkenmakers mag ondersteunen. Ik kijk onwijs uit naar onze samenwerking.”

Ook verwelkomen we een nieuwe Plekkenmakers afstudeerstagiaire: Anna Shoul van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Zo blijven we van elkaar leren. We zien uit naar een inspirerende co-creatieve samenwerking.

PM post LI Renate

Recente berichten

Meedenken over je woning, woongebouw en woonomgeving!

Meedenken over je woning, woongebouw en woonomgeving!

Vidomes wil graag de 308 woningen van de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer en de omgeving daaromheen prettiger maken. Uit hun woononderzoek blijkt dat bewoners het onderling contact missen en dat veiligheid een belangrijk onderwerp is. De Plekkenmakers haalden op wat er leeft en speelt rondom de flat en welke dromen, ideeën en wensen bewoners voor de Van Leeuwenhoeklaan hebben.

Terugblik op het Congres Thuis in de wijk in Den Bosch!

Terugblik op het Congres Thuis in de wijk in Den Bosch!

De Plekkenmakers stonden op het Kennisplein van het congres om samen na te denken over mogelijke veranderingen, nieuwe woonzorgvormen en samenwerkingen tussen partijen in buurten. Hier maakten wij in onze ‘kas voor de toekomst’ visualisaties gedurende het congres en verzamelden we eyeopeners om nieuwe ideeën tot bloei te laten komen.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734