Renate Siebeling

Terug van tropische zomervakanties en vol energie aan de slag!

De Plekkenmakers zijn weer compleet en wel met een aanwinst voor het team. Renate Siebeling is onlangs als officemanager begonnen bij De Plekkenmakers en neemt daarmee het stokje over van Marloes Schuurman. We zijn Marloes dankbaar voor haar professionaliteit en fijne samenwerking en wensen haar heel veel succes met haar mooie nieuwe opdracht.

Renate is nu hét aanspreekpunt voor het plannen van afspraken en biedt ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Verder zorgt zij op de achtergrond dat administratieve zaken geordend zijn en blijven en ondersteunt zij iedere Plekkenmaker waar nodig.
“Ik spring in het diepe en ga mijn droom achterna. Naast mijn werk heb ik mijn 1e Virtual Assistant opdracht binnen, waarbij ik De Plekkenmakers mag ondersteunen. Ik kijk onwijs uit naar onze samenwerking.”

Ook verwelkomen we een nieuwe Plekkenmakers afstudeerstagiaire: Anna Shoul van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Zo blijven we van elkaar leren. We zien uit naar een inspirerende co-creatieve samenwerking.

PM post LI Renate

Recente berichten

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Op de plek van de oude apotheek aan de Statenjachtstraat in Amsterdam Noord komt een gebouw met een nieuwe functie. Wat voor moois komt hiervoor in de plaats? Samen met vastgoed bedrijf Veldboom, de gemeente Amsterdam en bewonersorganisatie Red Amsterdam Noord wordt het plan vanaf het begin samen met bewoners en organisaties van Banne-Zuid gemaakt.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734