Renate Siebeling

Terug van tropische zomervakanties en vol energie aan de slag!

De Plekkenmakers zijn weer compleet en wel met een aanwinst voor het team. Renate Siebeling is onlangs als officemanager begonnen bij De Plekkenmakers en neemt daarmee het stokje over van Marloes Schuurman. We zijn Marloes dankbaar voor haar professionaliteit en fijne samenwerking en wensen haar heel veel succes met haar mooie nieuwe opdracht.

Renate is nu hét aanspreekpunt voor het plannen van afspraken en biedt ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Verder zorgt zij op de achtergrond dat administratieve zaken geordend zijn en blijven en ondersteunt zij iedere Plekkenmaker waar nodig.
“Ik spring in het diepe en ga mijn droom achterna. Naast mijn werk heb ik mijn 1e Virtual Assistant opdracht binnen, waarbij ik De Plekkenmakers mag ondersteunen. Ik kijk onwijs uit naar onze samenwerking.”

Ook verwelkomen we een nieuwe Plekkenmakers afstudeerstagiaire: Anna Shoul van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Zo blijven we van elkaar leren. We zien uit naar een inspirerende co-creatieve samenwerking.

PM post LI Renate

Recente berichten

16 bijeenkomsten over de Rotterdamse horeca in 14 gebieden

16 bijeenkomsten over de Rotterdamse horeca in 14 gebieden

Koffiedrinken op het terras of gezellig uit eten kunnen gaan, hoort bij een aantrekkelijke en veilige stad. Belangrijk is dat er een goede balans is tussen levendigheid van de horeca en een prettig woon- en leefklimaat.Voor ieder van de 14 deelgebieden in Rotterdam is een horecagebiedsplan opgesteld, waarin de visie en ambitie van de horeca is omschreven en om de drie jaar wordt herzien.

Verborgen buurthuis zoekt zijn plek in Oss

Verborgen buurthuis zoekt zijn plek in Oss

De Binnenstad? Verborgen buurthuis zoekt zijn plek in het nieuwe centrum van Oss OSS - Als straks het Warenhuis de huiskamer van het Osse centrum wordt, welke rol is er dan nog weggelegd voor De Binnenstad? Dit buurthuis leidt al decennia een relatief anoniem bestaan...

Op nieuwe kansen en dromen in 2024!

Op nieuwe kansen en dromen in 2024!

Wat een jaar! 2023 was een succesvol & co-creatief Plekkenmakers jaar! We kijken op een zonnige oudejaarsdag terug op een plezierige tijd van groei met nieuwe relaties en collega’s, leuke trainingen en mooie gesprekken. Het jaar waarin we AI-tool Chat-GPT verkenden, voor ons het woord van 2023. Maar ook het jaar van wederom waardevolle projecten door heel het land.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734