PM Teamdag Plek

Samen doelen stellen en nieuwe kansen zien vanuit onze waarden.

Vol energie meldt iedereen zich afgelopen week op De Plekkenmakers teamdag. Locatie gehuurd, programma bepaald, buitenactiviteit met aansluitend diner geregeld, even een dag weg van ons (thuis)kantoor. We nemen weer de tijd om aan ons bedrijf, het team en de samenwerking te werken.

En dat op een welbekende plek van ons, Badhotel Renesse. Voor het Badhotel in hartje Renesse werkten we aan een onderscheidend concept. Door integraal vanuit gastbeleving, merkstrategie, trends en architectuur te denken, ontstond het idee om Villa Westerduin uit te breiden, het bijgebouw te transformeren tot Villa Noordzee en op dit moment ontwerpen we een nieuw wellness gebouw!

Aan de overkant groetten we op deze mooie zonnige lentedag ook een oude bekende van ons. Bij LEO BBB, dé bed & breakfast & bike guide voor fietsliefhebbers, huurden we fatbikes voor een tour rond Renesse en leefden we ons helemaal uit op de stranden en duinen.

PM post teamdag

PM post teamdag2

Recente berichten

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Op de plek van de oude apotheek aan de Statenjachtstraat in Amsterdam Noord komt een gebouw met een nieuwe functie. Wat voor moois komt hiervoor in de plaats? Samen met vastgoed bedrijf Veldboom, de gemeente Amsterdam en bewonersorganisatie Red Amsterdam Noord wordt het plan vanaf het begin samen met bewoners en organisaties van Banne-Zuid gemaakt.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734