renovatie

Haalbaarheidsstudie het Juvenaat

Woningcorporatie Baston zoekt samen met de gemeente Zevenaar en de provincie Gelderland naar een toekomstbestendige, economisch rendabele en duurzame invulling voor het Juvenaat in Zevenaar.

Concept Homework

Voor het middenstuk van het voormalig GAK-kantoor in Bos en Lommer zien ontwikkelaar Steenvastgoed én de Plekkenmakers kansen in tijdelijke woon-werkplekken voor ondernemende global nomads en expats.

Herbestemming monument Walstraat

Type Project Renovatie rijksmonument Kenmerken architectuur, co-creatie, concept, herbestemming, monument, participatie, placemaking, renovatie Binnenstad Vlissingen Zaterdag 10 september 2016 stond in het teken van Open Monumentendag. Reden voor de Plekkenmakers om...

Mother Goose Hotel

Type Conceptontwikkeling, Slaapplek Opdrachtgever M. Sala Locatie Centrum Utrecht Kenmerken herbestemming, hospitality concepting, interieur, positionering, renovatie Mother Goose In het kloppende hart van het centrum van Utrecht ligt Mother Goose. De ontruiming van...

Lange Delft Middelburg

In het hart van de monumentale binnenstad van Middelburg zijn, boven een winkel, vier compleet ingerichte luxe appartementen voor zakelijke doeleinden (expats) gerealiseerd.