Zwembad Camping

Zwembad vakantiepark

Een onweerstaanbaar vakantieverhaal
Het zwembad is samen met de receptie, een waterspraypark en theater de centrale plek van het vakantiepark. Het wordt de blikvanger bij aankomst en een ontmoetingsplaats voor gasten, die plezier en rust zoeken in een natuurlijke speeltuin.
Zwembad Camping - Vogelvlucht

Zwembad vakantiepark

De Plekkenmakers werden gevraagd een zwembeleving te ontwerpen, die moest bijdragen aan het onderscheidend vermogen van het vakantiepark in een verrassend natuurlijke omgeving. Vanuit het DNA van de plek is een duurzaam zwembad ontworpen, die centraal in het park ligt. Het gebouw heeft een 5 banen zwembad van 18 meter met ruime perrons op het zuiden, een buisglijbaan, een kinderbad en ruime kleedruimten.

Het gebouw is in de vormgeving geïnspireerd door een vlinder. Het hellende en platte dak loopt op naar het zuiden, resulterend in een hoge prominente kopgevel voor meer lichtinval en een open ontvangst.

Conceptontwikkeling

Kroon op het werk. Uitstraling met een verhaal

Zwembad Camping - Plattegrond
Zwembad Camping - Aanzichten oost&west
Zwembad Camping - Aanzichten noord&zuid
Zwembad Camping - Doorsneden

Resultaat

Zwembad Camping - Zuidwest gevel
Zwembad Camping - Grot
Zwembad Camping - principedetail
Zwembad Camping - Impressie noord
Zwembad Camping - Waterval

Een onweerstaanbaar vakantieverhaal

Zwembad Camping - Perron

Gerelateerde plekken

We maken plekken die kloppen. Gebieden die iets te bieden hebben. En gebouwen die wat betekenen. Bekijk onze plekken en concepten.

Reggy Hulsken

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Reggy als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Reggy is social designer en architect bij De Plekkenmakers. Hij verstaat de kunst om wensen en behoeften te vertalen in een aansprekend ontwerp. Hiernaast is Reggy de uitvinder van het samenwerken en heeft hij een grote affiniteit met werken in ateliervorm.

reggy@deplekkenmakers.nl
06-14493356