Havenfront Willemstad

Dromenlab Havenfront Willemstad

Waar droom jij van als je denkt aan het westelijk Havenfront in vestingstad Willemstad? Een fijne plek om een hapje te eten op het terras van een hotel of om te ondernemen als watersporter? Een prachtige havenboulevard met zitjes of zou je er wel willen wonen met uitzicht over het Hollands Diep?

Ontwikkelaar Estate Invest heeft goed geluisterd naar verschillende instanties en de geldende regelgeving. Ook hebben ze de oude plannen bestudeerd. Zij zien goede mogelijkheden voor een hotel en hebben zorgvuldig een plan in potlood opgezet.

Een droomplan voor Willemstad

We zijn benieuwd naar jullie mening over dit plan. Maar er is nog meer ruimte op dit terrein. Ruimte voor toerisme en recreatie of misschien zelfs voor wonen. Bij het maken van de bouwplannen willen we daarom graag weten wat belangrijk is voor de inwoners van Willemstad.

Wat zijn jouw dromen, ideeën en wensen voor de toekomst? Om dit met elkaar te bespreken organiseren Estate Invest en De Plekkenmakers een DromenLab, in samenwerking met Hart van Willemstad, direct belanghebbenden en de gemeente Moerdijk.

Meedromen over de toekomst van het Westelijk Havenfront!

Sluit je ogen, laat je fantasie werken en deel jouw dromen, ideeën en wensen voor deze plek in Willemstad. Inwoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters, jong en oud waren van harte welkom om mee te denken over de toekomst van het westelijk Havenfront. Alle feedback, tips en ideeën stellen we op prijs.

Ongeveer 85 deelnemers kwamen af op het DromenLab op woensdag 22 mei tussen 16:00 en 21:00 uur aan de achterzijde van Van Bellen Wind & Snow Lantaarndijk 12 in Willemstad.

Bedankt voor het delen van uw droom voor Havenfront Willemstad!

Binnenkort delen wij de resultaten van het DromenLab.

Poster willemstad