Satelietfoto Van Leeuwenhoeklaan

DromenLab Van Leeuwenhoeklaan

Vidomes wil graag de 308 woningen van de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer en de omgeving daaromheen prettiger maken. Uit ons woononderzoek blijkt dat bewoners het onderling contact missen en dat veiligheid een belangrijk onderwerp is. Herkent u dat?

Vidomes is benieuwd naar uw dromen!

Wat vindt u belangrijk aan uw woning, woongebouw en woonomgeving? Wij willen graag van u horen wat er leeft en speelt in en rondom de flat. We zijn benieuwd naar uw dromen, ideeën en wensen voor de toekomst.

Daarnaast vertellen wij u graag over onze ideeën om de woningen bijvoorbeeld energiezuiniger te maken. Om dit met elkaar te bespreken organiseerden wij het DromenLab op zaterdag 15 april. Dit doen we samen met De Plekkenmakers. Ook de gemeente Zoetermeer was deze dag aanwezig.

DromenLab op zaterdag 15 april

Dromen over…
Een fijne ontmoetingsplek, een veilig woongevoel, een gezellig plein, meer verbinding met elkaar, verrassende activiteiten, een nieuw waterpark of meer groen. Deel uw droom over de Van Leeuwenhoeklaan!

Op zaterdag 15 april zijn wensen en ideeën voor de Van Leeuwenhoeklaan aan ons doorgeven in de tent bij het zwembadje. Iedereen, bewoners, omwonende, jong en oud waren van harte welkom op het DromenLab. 

VanLeeuwenhoekflat voorzijde
VanLeeuwenhoekflat hoofdentree
VanLeeuwenhoekflat achterzijde
Aankondiging

Enquête Van Leeuwenhoeklaan

In de online enquête stelden we een aantal vragen over de Van Leeuwenhoeklaan. Wij waren erg benieuwd naar uw ervaringen en gedachten. De uitkomsten koppelen we binnenkort terug. 

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Bedankt voor uw actieve deelname!

Wij bedanken iedereen voor zijn/haar actieve deelname! De Plekkenmakers verzamelen alle input van bewoners en brengen dit samen.

Wij geven binnenkort een terugkoppeling van de wensen, behoeften, kansen en ideeën voor de Van Leeuwenhoeklaan.

DromenLab Van Leeuwenhoeklaan