Raadsledenbuurt Terneuzen

DromenLab Raadsledenbuurt

Gemeente Terneuzen heeft samen met inwoners, ondernemers en diverse instanties een toekomstplan opgesteld voor de binnenstad van Terneuzen. De binnenstad moet hiermee weer een aantrekkelijke plek worden voor bezoekers en tegelijk fijn zijn om in te wonen. Voor nu en in de toekomst. Een plek waar je gezellig kan winkelen of je vrije tijd door kan brengen, omdat er voldoende te beleven is. Wat betekent dat voor de Raadsledenbuurt en hoe kun jij hier aan bijdragen?  

De toekomst van de Raadsledenbuurt!

Gemeente Terneuzen wil graag weten wat er leeft en speelt in de Raadsledenbuurt en hoe bewoners de toekomst voor zich zien. Daarvoor gaan De Plekkenmakers alle bewoners en ondernemers vragen naar hun wensen en ideeën, maar ook naar wat er nog niet goed gaat in de wijk of waar men zorgen over heeft.

 

Met de hele buurt meedenken

Wonen voor nu en later, jouw woonomgeving zoals parkeren in je straat, speelmogelijkheden, ontmoeten, veiligheid. Of misschien wil je iets doen voor je buurt?

Inwoners, ondernemers, organisaties, jong en oud zijn van harte welkom om mee te denken over de toekomst van de Raadsledenbuurt. Alle inbreng, tips en ideeën stellen we zeer op prijs.

Op 17 december organiseerden wij een DromenLab in buurtcentrum De Triangel. Deelnemers zorgden voor de inbreng, wij voor een luisterend oor en oliebollen!

PM post DL Terneuzen
PM post DL Terneuzen2
PM post DL Terneuzen6
Aankondiging

Enquête Raadsledenbuurt

In de online enquête stelden we een aantal vragen over de Raadsledenbuurt in de binnenstad van Terneuzen. Wij waren erg benieuwd naar jullie ervaringen en gedachten. De uitkomsten van de enquête koppelen we binnenkort terug. 

Hartelijk dank voor jouw medewerking!

Respondenten

Een historische en knusse woonbuurt in de binnenstad