Mother Goose Hotel

Hotelconcept Mother Goose Hotel

De ontruiming van twee voormalige kraakpanden
Een bijzonder en karakteristiek boutique hotel met een eigen verhaal en beleving, voor de veeleisende reiziger, en een spectaculair uitzicht op de Dom.
Mother Goose Hotel - Uitzicht op de Dom

Mother Goose

In het kloppende hart van het centrum van Utrecht ligt Mother Goose. De ontruiming van twee voormalige kraakpanden achter het gemeentehuis van Utrecht vormde de start van dit project. Wij maakten de ideeën van general manager Marleen Sala concreet, verzamelden inzichten in de wensen en behoeften van potentiële gasten en vertaalden dit naar een concept dat de basis vormde voor architectuur, interieurontwerp en huisstijl.
Het resultaat is een bijzonder en karakteristiek boutique hotel met een eigen verhaal en beleving, voor de veeleisende reiziger, en een spectaculair uitzicht op de Dom.

 

Conceptontwikkeling

Vertaling van de visie van de hotelexploitant naar een waardevol en onderscheidend concept – compleet met verhaal en beleving

Mother Goose Hotel - Plein Daens
Mother Goose Hotel - Collage
Mother Goose Hotel - Plein stadhuis
Mother Goose Hotel - Het pand

Resultaat

Mother Goose Hotel - hotelkamer
Mother Goose Hotel - lobby
Mother Goose Hotel - hotelkamer
Mother Goose Hotel - hotelkamer
Mother Goose Hotel - logo

Genieten van wat er echt toe doet

Mother Goose Hotel - badkamer

Gerelateerde plekken

We maken plekken die kloppen. Gebieden die iets te bieden hebben. En gebouwen die wat betekenen. Bekijk onze plekken en concepten.

Michel Kolenbrander

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Michel als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Michel is conceptontwikkelaar en strateeg bij De Plekkenmakers. Hij combineert zijn achtergrond in hotellerie en hospitality met kennis van merkstrategie, innovatie en creativiteit. Hij is analytisch en conceptueel sterk, denkt in beelden en is een kei in het faciliteren en visualiseren van creatieve sessies.

michel@deplekkenmakers.nl
06-46017133

22:05:06 -->