Opdrachtgever

Ontwikkelcombinatie ParkHaven Partners

 
Resultaat

Bekijk Brochure

Planproces ParkHaven010

Presentatie masterplan 

De gemeenteraad heeft 30 januari het toetsingskader definitief vastgesteld voor ParkHaven010. Dit betekende groen licht voor het vervolg van het haalbaarheidsonderzoek. Maandag 9 en dinsdag 10 maart presenteerde de ontwikkelcombinatie het masterplan en liet zien op welke punten het plan is aangepast en verbeterd.

De Plekkenmakers faciliteerden deze avonden voor geïnteresseerden, die de ontwikkelingen van het plan volgen, hoe de feedback verwerkt is uit de infoavonden in mei 2019, de input uit de ‘Durven & Dromen’ sessie op 16 januari 2020, de inbreng van de ondernemers en van de raad op het toetsingskader. Ook vroegen we de mensen om inzicht te geven in hun standpunt op het plan – positief, kansrijk of negatief – en eventuele interesse in een koop of huur appartement.

 

Informatieavonden

De informatieavonden vonden plaats in ‘Dudok In Het Park’, met uitzicht op de klassieke tuinen én de studielocatie met de Euromast. De drie zalen werden omgetoverd tot een expositie met verschillende items, zodat de deelnemers optimaal konden meedenken over de invulling van ParkHaven010.

Waardering Masterplan ParkHaven010
Ideeën motie 10 en 11 ParkHaven010
Ideeën motie 15 en 19 ParkHaven010
Verschillen Masterplan ParkHaven010
Maquette Masterplan ParkHaven010 Film Masterplan ParkHaven010

Hoe nu verder

De gemeenteraad heeft 30 januari het toetsingskader definitief vastgesteld voor ParkHaven010. Dit betekent dat er groen licht is voor het masterplan. De Ontwikkelcombinatie ParkHaven Partners heeft eind maart het masterplan ingediend bij de gemeente. Voor de zomer neemt de gemeenteraad een besluit over het al dan niet doorgaan van het woningbouwplan ParkHaven010.

Voorproefje ParkHaven010
Wijzen ParkHaven010
Lachen ParkHaven010
Uitleggen ParkHaven010
Overleg ParkHaven010

“Deel je ideeën, jouw feedback is belangrijk”

Masterplan ParkHaven010