Rebelz

Concept Rebelz

Rebelz onderscheidt zich doordat het sociaal én uniek is
Rebelz is een restaurant met een bijzondere missie; ex-gedetineerde vrouwen aan een mooi toekomst helpen door ze op te leidentot kok of gastvrouw. Na Rebelz aan de Rotte in Rotterdam en Rebelz in de kampioen in Nieuwersluis opent in oktober Rebelz op de Binckhorst in Den Haag. De ondernemers hebben de afgelopen jaren laten zien dat je een restaurant kunt runnen en ook een maatschappelijk doel kunt dienen. 
Rebelz op de Binckhorst

Concept Rebelz

Rebelz is een restaurant met een bijzondere missie; ex-gedetineerde vrouwen aan een mooi toekomst helpen door ze op te leiden tot kok of gastvrouw.
Na Rebelz aan de Rotte in Rotterdam en Rebelz in de kampioen in Nieuwersluis opent in oktober Rebelz op de Binckhorst in Den Haag. De ondernemers hebben de afgelopen jaren laten zien dat je een restaurant kunt runnen en ook een maatschappelijk doel kunt dienen.

De Plekkenmakers hebben, samen met de ondernemers, toegewerkt aan een concretisering en vertaling van de Rebelzvisie naar een onderscheidende positionering, verhaal en merkconcept. Dit kan als ijkpunt gebruikt worden om de gastbeleving op de locaties van Rebelz verder aan te scherpen en vorm te geven.

 

Conceptontwikkeling

Vanuit verschillende invalshoeken tot essenties en inzichten komen.

Rebelz: dashboard
Rebelz: dashboard
Rebelz: uitwerking doelgroep
Rebelz: uitwerking doelgroep

Resultaat

Rebelz: materiaal- en kleurplan
Rebelz: schets
Rebelz: locatieanalyse
Rebelz: schetsvoorstel
Rebelz: dna

Rebelz onderscheidt zich doordat het sociaal én uniek is.

Rebelz

Gerelateerde plekken

We maken plekken die kloppen. Gebieden die iets te bieden hebben. En gebouwen die wat betekenen. Bekijk onze plekken en concepten.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734