Concept MobilityHUB

september 2020

Opdrachtgever

Berkman Energie Service

 
Resultaat

Brandbook

MobilityHub

Innovatief en duurzaam mobiliteitsconcept

In opdracht van Berkman Energie Service werkten De Plekkenmakers het afgelopen jaar aan het concept van de MobilityHUB: een innovatief, duurzaam, mixed-use mobiliteitsconcept met o.a. een waterstofstation. We vertaalden de visie van Berkman naar een onderscheidende positionering, waardepropositie en benaming met bijbehorende schetsontwerpen en moodbeelden. Onze maatwerk conceptboeken (afgestemd op elke potentieel geschikte locatie) helpen Berkman het verhaal in woord en beeld concreet over te brengen en gemeenten en andere stakeholders hiervoor te enthousiasmeren.

Het concept MobilityHUB wordt gerealiseerd. Berkman Energie Service heeft de koopovereenkomst getekend voor een kavel van ruim 5.000 m2 op circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom voor de bouw van de eerste MobilityHUB.

 

Conceptontwikkeling

MobilityHub
MobilityHub
MobilityHub: schetsvoorstel
MobilityHub
Berkman historie Berkman tankstation

Resultaat

“In het circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom komt één van de drie waterstofstations in de Drechtsteden, een vulpunt voor groen gas, een (snel)laadstation voor elektrische auto’s en een milieuvriendelijke carwash. We vullen dit aan met eigentijdse diensten die mobiliteit efficiënter maken, zoals ruimtes voor flexwerk, deelauto’s, -scooters en -fietsen en een ophaalpunt voor pakketten.”

-Pieter Berkman-

MobilityHub
MobilityHub
MobilityHub
MobilityHub
MobilityHub

Brengt mensen in beweging

MobilityHub