LEO BBB bed & breakfast & bike guide Renesse

Visie & ontwerp LEO BBB in Renesse

LEO biedt meer voor fietsliefhebbers
LEO is dé bed & breakfast & bike guide voor fietsliefhebbers. Gevestigd in een voormalige timmerwerkplaats in Renesse zorgt LEO voor een gezellige en authentieke mix van fiets, sfeer, ‘ons’ en omgeving.

Bed & Breakfast & Bike guide

Een bed & breakfast in hartje Renesse als vertrek- en eindpunt voor inspirerende fietstochten in het mooie Zeeland. Tijdens inspiratiesessies met host en bikeguide Leo verzamelden de Plekkenmakers alle ingredienten voor een bijzondere bed & breakfast & bike formule in een oude timmerwerkplaats.

De Plekkenmakers i.s.m. Michel Kolenbrander tekenden voor het hele traject van concept, positionering, ontwerp, architectuur en uitvoering. Fietsliefhebbers voelen zich allemaal thuis in de gezellige en ongecompliceerde mix van fiets, natuur en comfort. De passie van Leo BBB voor fietsen zit overal. Van de fietsverhuur en oplaadpunten tot de fietsenwerkplaats en afspuitplaats.

Van timmerwerkplaats
naar Leo BBB

Fietsliefhebbers voelen zich allemaal thuis in de gezellige en ongecompliceerde mix van fiets, natuur en comfort. De passie van Leo BBB voor fietsen zit overal. Van de fietsverhuur en oplaadpunten tot de fietsenwerkplaats en afspuitplaats.

LEO BBB Renesse artist impression
LEO BBB Renesse artist impression entree
LEO BBB Renesse artist impression zaal
LEO BBB Renesse artist impression kamer
LEO BBB bed & breakfast & bike guide voor de verbouwing LEO BBB bed & breakfast & bike guide na de verbouwing

Resultaat

LEO's bed and breakfast
LEO BBB Bed & Breakfast & Bike-guide
LEO's nachtkastjes
LEOs breakfast room
LEO's fat bikes

LEO biedt meer voor fietsliefhebbers

LEO's bike

Gerelateerde plekken

We maken plekken die kloppen. Gebieden die iets te bieden hebben. En gebouwen die wat betekenen. Bekijk onze plekken en concepten.

Reggy Hulsken

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Reggy als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Reggy is social designer en architect bij De Plekkenmakers. Hij verstaat de kunst om wensen en behoeften te vertalen in een aansprekend ontwerp. Hiernaast is Reggy de uitvinder van het samenwerken en heeft hij een grote affiniteit met werken in ateliervorm.

reggy@deplekkenmakers.nl
06-14493356