Bwefar

Concept BWEFAR

Your creator & facilitator in event technology
BWEFAR is een mensenbedrijf dat draait om evenementen en techniek. Met verhuur mogelijkheden, een academie, een ‘uitzendbureau’ en een technische dienst voor onderhoud en keuring wil BWEFAR het beste en leukste bedrijf ter wereld worden in evenemententechniek.
Bwefar on stage and backstage

Bwefar 2025

BWEFAR is een mensenbedrijf dat draait om evenementen en techniek. Met verhuur mogelijkheden, een academie, een ‘uitzendbureau’ en een technische dienst voor onderhoud en keuring wil BWEFAR het beste en leukste bedrijf ter wereld worden in evenemententechniek.

Op de huidige locatie wil Akim Bwefar een plek creëren waar BWEFAR zich de komende 20 jaar thuis voelt en het bedrijf kan groeien. Een plek met een educatie- en presentatieruimte, een brasserie/kantine, kantoren en opslag. Om deze groei te realiseren heeft BWEFAR aan De Plekkenmakers gevraagd zijn visie en ideeën concreet te maken en te vertalen naar een onderscheidende positionering en verhaal met schetsontwerp.

BWEFAR is de veelzijdige partner, de kleurrijke regisseur en de betrokken facilitator voor event professionals.

Conceptontwikkeling

DNA-, doelgroep- en imagoanalyse.

Bwefar: locatie Zwolle
Bwefar: Imago onderzoek
Bwefar: stedenbouwkundige analyse
Bwefar: moodboard
Bwefar: exterieur bestaand Bwefar: interieur bestaand

Resultaat

“Ik heb eindelijk iemand gevonden die het niet raar vindt dat ik een basketbalveld top het dak van mijn bedrijf wil. De Plekkenmakers zijn in staat om concreet te maken wat er in mijn kop zit. Wij waren vooral blij met het proces, de volgorde van de stappen en de voortgang die zij bewaakten. Door van binnen naar buiten te werken, krijg je eerst het persoonlijke in de kop goed. Dan kun je het ook naar buiten brengen. Daarnaast raakt het zo aan, waar we in de organisatie mee bezig zijn. De Plekkenmakers hebben geluisterd. Het resultaat is het waarom en welke kant we op moeten met het bedrijf. Dit hebben we ooit met een bureau geprobeerd in 2010. Toen hebben we afscheid van ze genomen. Met de Plekkenmakers is het wel gelukt! Een tip? Eh nee. Alles was goed!”

– Akim Bwefar –

Bwefar: klantbeleving
Bwefar: Akim Bwefar
Bwefar: let me entertain you
Bwefar: vogelvlucht
Bwefar: DNA

BWEFAR: Your creator & facilitator in event technology

Bwefar: doorsnede

Gerelateerde plekken

We maken plekken die kloppen. Gebieden die iets te bieden hebben. En gebouwen die wat betekenen. Bekijk onze plekken en concepten.

Michel Kolenbrander

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Michel als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Michel is conceptontwikkelaar en strateeg bij De Plekkenmakers. Hij combineert zijn achtergrond in hotellerie en hospitality met kennis van merkstrategie, innovatie en creativiteit. Hij is analytisch en conceptueel sterk, denkt in beelden en is een kei in het faciliteren en visualiseren van creatieve sessies.

michel@deplekkenmakers.nl
06-46017133