Concept Big V Store

Big V Store, ruimtelijk programma

Duurzaam en bewust consumeren

Big V Store is hét grootste warenhuis voor een biologische, vegan, fairtrade en circulaire levensstijl in Nederland. Het is voor vegans én voor mensen die bewuster en meer vegan willen consumeren, omdat dat beter is voor henzelf en hun leefomgeving.

Big V Store heeft een warenhuis met kleding, accessoires, supermarkt, huis, tuin en keukenartikelen. Maar ook een restaurant, koffiebar, informatie punt en een ruimte voor workshops en presentaties.
Big V Store is charmant en stijlvol, vertelt een verhaal, is zo min mogelijk belastend voor de natuur en staat voor bewust, verantwoord en ethisch design.

Alleen bij Big V Store ervaar je het totaalaanbod van een warenhuis en wordt je ontzorgd in een meer bewuste en veganistische levensstijl.

Dromenexpeditie

Vanuit verschillende invalshoeken tot essenties en inzichten komen.

Big V Store, stappen
Big V Store, cijfers en feiten
Big V Store, DNA
Big V Store, personas
Big V Store, moodboard

Resultaat

“De Plekkenmakers spraken me aan vanwege het ‘totaalconcept’. Met specialisten in architectuur, trends en merkstrategie wordt je compleet ontzorgd. Door hun input werd mijn eigen verhaal ook. Ik ben trots op het tastbare eindresultaat van het Brandbook. Het traject met de Plekkenmakers geeft energie en zelfvertrouwen en was ook een leerproces voor mezelf. Ook heb ik kennis gemaakt met tools om inzicht te krijgen in consumenten en dit professioneel te vertalen naar mijn project.”

– Martha Visser –

Big V Store, impressie
Big V Store, doelgroepsessie
Big V Store, vers fruit
Big V Store, koffiecorner
Big V Store, locatie analyse

’s Werelds eerste duurzame en veganistische warenhuis

Big V Store, we like you too