Camphill Nederland

Camphill Nederland

Van intervisie naar in-verbinding
Camphill is een wereldwijde beweging van zorggemeenschappen op antroposofische basis waar kinderen en volwassenen met en zonder een beperking samen werken en wonen.
Camphill Nederland - de reisgenoten

Gemeenschapsvorming

Camphill is een wereldwijde beweging van zorggemeenschappen op antroposofische basis waar kinderen en volwassenen met en zonder een beperking samen werken en wonen. Stichting Camphill Nederland wil het gedachtengoed van Camphill in Nederland bewaken en uitdragen. In opdracht van het bestuur organiseerden de Plekkenmakers een Dromenexpeditie rondom de vraag: kunnen de leden zich vanuit gezamenlijke waarden verbinden met de samenleving? Drie dagen dromen leverden een gezamenlijk verhaal en een duidelijke waardepropositie op als fundament voor een sterkere verbinding met elkaar en de buitenwereld.

 

 

Conceptontwikkeling

Vertrekken – Klimmen naar de TOP! – Doorreis en coaching

Camphill Nederland - moodboard Noorderhoeve
Camphill Nederland - moodboard Gezinskring
Camphill Nederland - moodboard Christophorus
Camphill Nederland - moodboard De Marsen

Resultaat

Een helder en authentiek verhaal en waardepropositie, die kunnen zorgen voor een sterke verbinding met zowel externe als interne partijen.

Camphill Nederland - Identiteitsessie
Camphill Nederland - waardering
Camphill Nederland - archetype
Camphill Nederland - businesscanvas
Camphill Nederland - visual

“Van intervisie naar in-verbinding”

Camphill Nederland - reisgenoten

Gerelateerde plekken

We maken plekken die kloppen. Gebieden die iets te bieden hebben. En gebouwen die wat betekenen. Bekijk onze plekken en concepten.

Glenn van der Vleuten

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Glenn als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Glenn is kwartiermaker en participatie specialist bij De Plekkenmakers. Centraal in zijn werkzaamheden staat: verandering. En meer in het bijzonder co-creatie en sociale innovatie. Hij voegt creatiekracht toe aan vraagstukken en weet dit als geen ander om te zetten in organisatievermogen.

glenn@deplekkenmakers.nl
06-10886132