Plekevent
Online participatie

Online participatie met bewoners en ondernemers. Juist nu!

 

Wij wensen je een ongewoon gewoon 2021! Een jaar waarin wij samen met jullie plekken willen maken en aan de slag gaan met de uitdagingen van deze tijd. Een jaar waarin we ‘blauwe’ plekken in steden, dorpen en wijken aantrekkelijk en toekomstbestendig maken. Samen met de mensen die de plek gaan maken én met de mensen die de plek mogelijk maken. We bundelen de krachten van ondernemers, ontwikkelaars, gemeenten en bewoners om kloppende plekken te maken. Want een plek die klopt, is een plek die leeft.

Hou deze pagina in de gaten!

 

Werk jij samen met de omgeving aan een visie voor een ruimtelijk plan? Of betrek je bewoners en ondernemers bij een leegstaande plek of complexe vastgoedopgave? En wil jij ook in de lockdown een beweging op gang brengen, online co-creëren en daarbij een groot bereik en een positieve vibe creëren? Kom dan binnenkort naar het volgende PlekEvent.

Denk jij in online kansen en mogelijkheden? 

Voorlopig blijven we online samenwerken. Het voordeel is dat we online in verbinding kunnen blijven met elkaar, een bredere groep mensen kunnen bereiken en deelnemers gelijke inbreng hebben. Deze kansen gaan we benutten. Met de juiste setting, tools en werkvormen maak je feestje van online participatie!

Ben je benieuwd naar creatieve manieren van aanpakken?

In dit PlekEvent verdiepen we ons in online participatie en co-creatie om onderscheidende plekken te maken. Hoe pak je online participatie aan? Hoe zorg je voor interactie? Hoe weet je of het goede participatie is? Wij inspireren je met leuke en praktische manieren om online verder te gaan, verbinding te maken, visueel te werken en creativiteit los te krijgen.

Studio Dromenlab

“Als je iets maakt voor mensen,

moet je ze een stem geven”

PlekEvent: inspirerende online sessie

PlekEvent is een inspirerende, interactieve, energieke en creatieve online sessie van een uur. Met voorbeelden uit de praktijk en interactie met jou. Na dit uur heb jij inzicht in hoe je samen onderscheidende plekken maakt en wat je daar juist nu aan kan doen.

Programma PlekEvent

In het laatste PlekEvent op 15 januari was centrummanager Judith van Elderen te gast vanuit Nunspeet. Waar ondernemers en de gemeente online hebben samengewerkt aan het toekomstbestendig maken van het centrumgebied. Ook te gast was specialist in participatie en omgevingswet Suzanne Swart. Zij vertelde over de ontwikkelingen in participatie en hoe je het participatiebeleid in je gemeente op kunt zetten.

Heb je een vraag?


  Naam *

  E-mailadres *

  Functie & organisatie

  Heb je al een vraag of idee voor ons?
  * Verplichte velden. Je krijgt een kopie van jouw bericht op het opgegeven e-mailadres.

  Peilsessie-kaart
  Samen actief en creatief plekken beter maken