Team kas voor de toekomst

PlekEvent: Bloeiende buurten

PlekEvent op vrijdag 7 april a.s. staat in het teken van bloeiende buurten.

Afgelopen week stonden De Plekkenmakers op het Kennisplein van congres Thuis in de wijk om samen na te denken over mogelijke veranderingen, nieuwe woonzorgvormen en samenwerkingen tussen partijen in buurten. Hier maakten wij in onze ‘kas voor de toekomst’ visualisaties gedurende het congres en verzamelden we eyeopeners om nieuwe ideeën tot bloei te laten komen.

Tijdens Plek Event op vrijdag 7 april 2023 van 10:00-11:30 uur kijken we samen met de organisatie terug op het congres en bespreken we de oogst van het creatieve DromenLab op locatie.

• Welke dromen hebben bezoekers gedeeld voor nieuwe woonzorgvormen en zorgzame buurten?
• Welke creatieve ideeën hebben zij voor nieuwe verbindingen en betere samenwerking in wijken en buurten?
• Welke kansen en mogelijkheden worden gezien om knelpunten op te lossen en te komen tot het versnellen van succesvolle oplossingen?

Meld je aan

PLE 020 Thuis in de wijk beeldverslag 03 S

Recente berichten

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Op de plek van de oude apotheek aan de Statenjachtstraat in Amsterdam Noord komt een gebouw met een nieuwe functie. Wat voor moois komt hiervoor in de plaats? Samen met vastgoed bedrijf Veldboom, de gemeente Amsterdam en bewonersorganisatie Red Amsterdam Noord wordt het plan vanaf het begin samen met bewoners en organisaties van Banne-Zuid gemaakt.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734