de HEEREN van TUIL

Persbericht de HEEREN van TUIL

Samenwerking oud-hoteliers leidt tot HEERlijk concept:

Bed & Breakfast De Heeren van Tuil

Tuil, juni 2017 – Op 1 mei opende De Heeren van Tuil. Een uniek bed & breakfast in een Betuwse rijksmonument uit 1720. Een plek met een verhaal. Waar gasten weer even echt tot rust komen. Want de Heeren zorgen hoogstpersoonlijk voor comfort tot in de finesses. Slapen op de heerlijkste bedden van Nederland en iedere morgen subliem ontbijten. Relaxen in de boomgaard – met een goed glas binnen handbereik of juist lekker eropuit langs de oevers van de Waal. Zelfs vergaderen en verzamelen behoren tot de mogelijkheden. Altijd met persoonlijke aandacht en met privacy tegelijk. De Heeren van Tuil. Echt Heerlijk!

Willem Bleuland van Oordt is samen met zijn partner eigenaar van de bed & breakfast. Na een succesvolle carrière van ruim 25 jaar in de Amsterdamse hotellerie als general manager onder andere bij Novotel, Sofitel en Mercure gooit Bleuland van Oordt het over een andere boeg. De eigenaars schakelden Born2Brand van oud-hotelier Michel Kolenbrander in voor een onderscheidend concept. Het resultaat is De Heeren van Tuil, waarmee Willem Bleuland van Oordt terugkeert naar de basis van zijn vakgebied: gastheerschap.

De heerlijkste bedden van Nederland

Weldadig slapen in landelijke stilte. Dat is overnachten bij De Heeren van Tuil. Ontsnap in een van de drie luxueuze kamers aan de waan van de dag en kom tot rust. De gastheren laten niets aan het toeval over. In elke kamer staan comfortabele bedden met het allerfijnste bedlinnen ter wereld: Egyptisch katoen. Een verblijf bij De Heeren van Tuil staat dan ook geheel in het teken van ontspanning en opladen. Bovendien serveren de Heeren een gevarieerd en overdadig ontbijt. Met iedere morgen gezonde en verse producten op tafel.

de HEEREN van TUIL

Stijlvol: van stalraam tot grafiek

Iedere kamer van De Heeren van Tuil beschikt over zijn eigen monumentale bouwelementen die moeiteloos combineren met moderne toevoegingen. Van authentiek stalraam tot hedendaags grafiek. Want De Heeren mixen graag stijlen. Zo bouwen zij ook hun eigen kunstverzameling op. Overal in de b&b hangen originele kunstwerken die bijdragen aan de kwaliteit van het verblijf.

Vergaderen: besloten en bereikbaar

Een andere atmosfeer zorgt vaak voor een nieuwe dynamiek. Daarom is De Heeren van Tuil de ideale en besloten vergaderlocatie. Gasten van De Heeren van Tuil beschikken over een eigen entree. Dus privacy gegarandeerd. De faciliteiten in de monumentale boerderij laten groepen van maximaal twaalf personen toe. De ruime lounge is een heerlijke vergaderruimte: stil, huiselijk en authentiek. De bereikbaarheid van De Heeren van Tuil is uitstekend. Het Betuwse dorp ligt op nog geen drie minuten rijden van de A2 tussen ’s-Hertogenbosch en Utrecht. Ook knooppunt Deil, waar de A15 de A2 kruist tussen Tiel en Gorinchem, is vlakbij.

de HEEREN van TUIL

Conceptontwikkeling, architectuur en design

Michel Kolenbrander, oud-hotelier en eigenaar van Born2Brand tekende voor het onderscheidende concept van De Heeren van Tuil. Met zijn Hospitality Concepting-methode bracht hij samen met de Heeren in vier stappen de merkidentiteit, het gastinzicht en het businessmodel in kaart. Dit vertaalde hij, samen met De Plekkenmakers, naar de gastbeleving (interieurontwerp, huisstijl en website). Zo hielp Born2Brand de eigenaars van De Heeren van Tuil met hun droom om een heerlijke plek te realiseren met een eigen verhaal.

De heerlijke kamers, inclusief subliem ontbijt, zijn vanaf € 95,- per nacht te reserveren op www.deheerenvantuil.nl

Neem voor meer informatie, highres-beeldmateriaal, een rondleiding of een interviewaanvraag contact op met:

De Heeren van Tuil

Willem Bleuland van Oordt

0418 – 592 304 | 06 – 81 50 91 14 | info@deheerenvantuil.nl

 

Born2Brand & De Plekkenmakers

Michel Kolenbrander

06 – 46 01 71 33 | michel@deplekkenmakers.nl

Publicaties

Dit artikel is onder andere gepubliceerd in:

 

Recente berichten

Katendrecht | Samen verder bouwen aan de Kaap!

Katendrecht | Samen verder bouwen aan de Kaap!

De komst van de Erasmusbrug eind jaren 90 was een aanjager voor bouwen op Rotterdam Zuid. Eerst op de Kop, straks in de Rijnhaven en nu verder op Katendrecht. Gemeente Rotterdam en De Plekkenmakers organiseerden een tweedaagse InformatieLab op Katendrecht als start van een reeks gesprekken met de wijk.

Michel Kolenbrander

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Michel als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Michel is conceptontwikkelaar en strateeg bij De Plekkenmakers. Hij combineert zijn achtergrond in hotellerie en hospitality met kennis van merkstrategie, innovatie en creativiteit. Hij is analytisch en conceptueel sterk, denkt in beelden en is een kei in het faciliteren en visualiseren van creatieve sessies.

michel@deplekkenmakers.nl
06-46017133