Dromen en wakker
worden in de toekomst

Onze manier van werken motiveert mensen om bij elkaar te komen en ideeën te verzamelen. Het is een specifieke methode om voor laagdrempelige participatie met zichtbare resultaten te zorgen. Mensen lopen in en uit om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en ideeën te spuien. Samen met de opdrachtgever vangen we hun dromen over de bewuste plek.

Alex Neves

Alex Neves

Stedenbouwkundige | Architect

Alex studeerde af aan de TU Delft als architect én stedenbouwkundige. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen. Onderzoek en strategie spelen een grote rol in zijn werk, waarbij identiteit, beleving en de gebruiker centraal staan.

Alex is bescheiden, betrouwbaar en zoekt de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken. Met een passie voor fotografie en vormgeving als belangrijke instrumenten, zorgt hij voor een visueel onderbouwd fundament.

Glenn van der Vleuten

Glenn van der Vleuten

Kwartiermaker | Participatie specialist

Glenn studeerde economie en werkte jarenlang op het snijvlak van wonen, zorg en welzijn. Centraal in zijn werkzaamheden staat: verandering. En meer in het bijzonder co-creatie en sociale innovatie. Door zijn bestuurlijke en leidinggevende ervaring heeft hij goed zicht op wat leeft en speelt op verschillende niveaus binnen en rondom organisaties.

Glenn voegt creatiekracht toe aan vraagstukken. En weet dit als geen ander om te zetten in organisatievermogen. Zijn analytische kwaliteiten, leiderschap en maatschappelijke betrokkenheid komen hem daarin goed van pas.

Reggy Hulsken

Reggy Hulsken

Social designer | Architect

Reggy is ontwerper, architect en een groot luisteraar. Hij verstaat de kunst om wensen en behoeften te vertalen in een aansprekend ontwerp. Hiernaast is Reggy de uitvinder van het samenwerken. In 2006 startte hij een ‘open’ ontwerperscoöperatie die zich projectmatig buigt over integrale ontwerpen.

Reggy is een gedreven architect, die een grote affiniteit heeft met werken in ateliervorm. Zowel collega’s, opdrachtgevers als andere vakspecialisten zijn hier onderdeel van. ‘In het goed luisteren naar en samenwerken met een ander schuilt een oneindige bron van originaliteit en kwaliteit.’

Eline Amsing

Eline Amsing

Participatie specialist | Projectmanager

Eline is een specialist in erfgoed en de transformatie van monumentale gebouwen. Zij studeerde geschiedenis en archeologie en brengt haar expertise in bij de analyse naar het DNA van een plek. Met haar verbindende rol pakt zij, als ervaren omgevingsadviseur, (online) participatie op.

Als persoon is Eline een gedreven en bevlogen samenwerker. Met een analytische en nieuwsgierige blik kijkt zij naar ruimtelijke opgaven. Ze gebruikt de energie en ideeën van mensen om plekken te maken met betekenis.

Michel Kolenbrander

Michel Kolenbrander

Conceptontwikkelaar | strateeg

Michel combineert zijn achtergrond in hotellerie en hospitality met kennis van merkstrategie, innovatie en creativiteit. Hij is analytisch en conceptueel sterk, denkt in beelden en is een kei in het faciliteren en visualiseren van creatieve sessies.

Michel gelooft dat je het vuurtje pas aanwakkert bij gasten, medewerkers en je bedrijf als je het échte verschil maakt en dat merken de nieuwe sterren zijn in hospitality. Hij gelooft dat er, voor continuïteit én een sterk merk in hospitality, meer nodig is dan de standaard faciliteiten, een marketingactie, een paar sterren of brandjes blussen.

Barbara O’Neill

Barbara O’Neill

Doelgroep-expert | Conceptmaker

Barbara studeerde International Lifestyle Studies aan de Academy For Creative Industries in Tilburg. Opgeleid als trendwatcher en conceptontwikkelaar is ze een creatieveling − met kennis van Branding. Met inlevingsvermogen weet Barbara taal om te zetten in beeld, waardoor een gedachtegang, idee of concept helemaal tot de verbeelding spreekt.

Haar doorzettingsvermogen, oog voor detail en frisse blik zorgen voor een eindresultaat dat tot in de puntjes is uitgewerkt.

Alex Neves

Wil je meer weten
over onze cultuur?

Alex kan je meer vertellen over hoe wij ons collectief verrijken en een voorliefde hebben voor complexe ruimtelijke vraagstukken.

Laat op een enthousiaste en creatieve manier weten waarom jij bij ons past, als projectmanager, grafisch ontwerper, stagiaire of…?

alex@deplekkenmakers.nl
06 4128 2734

Nieuws over de
Plekkenmakers

Prachtig nieuws! Een nieuwe Vlekkenmaker is geboren!

Prachtig nieuws! Een nieuwe Vlekkenmaker is geboren!

Onze collega Plekkenmaker Eline Amsing is inmiddels bevallen van een gezonde Vlekkenmaker, hoera! Na lang doorwerken is zij nu met zwangerschapsverlof.
De Plekkenmakers zullen jou even moeten missen, maar wensen je heel veel rust en vrije tijd toe.

Fijne (sport)zomermaanden!

Fijne (sport)zomermaanden!

Het is sportzomer 2021; het EK voetbal is gespeeld, de Tour de France werd gereden en de Olympische Spelen en de Grand Prix in Zandvoort zijn in aantocht. Boven op dit sportvermaak delen wij graag het laatste nieuws over De Plekkenmakers.

De Plekkenmakers DromenLab 2021