We verbinden wat er leeft met wat er moet komen.

Hoe we onze wereld inrichten, heeft invloed op hoe we leven. Steden en dorpen veranderen. Gebouwen en gebieden worden anders gebruikt. Hoe we wonen, werken en recreëren: niets blijft hetzelfde. De stad wordt een huiskamer, het café een kantoor, het park een tuin. We dragen ons leven mee in onze laptop en kunnen zijn waar we willen.

En we willen zijn waar het gezond en aangenaam is. Waar vroeger stenen stapelen genoeg was, willen we nu dat het duurzaam is. We rekenen een plek niet meer af op wat hij oplevert in geld, maar in maatschappelijk rendement.

We doen het samen
of we doen het niet

Mensen laten niet meer toe dat hun omgeving alleen door beleid wordt ingevuld. Ze willen zelf bepalen wat er komt. En aangezien doorgaans iedereen wat anders wil, is het een hele opgave om voor draagvlak te zorgen. Daar komen De Plekkenmakers aan te pas. We verbinden wat er leeft in de samenleving met wat er moet komen in de ruimte.

Dat vertalen we in een oplossing met een hanteerbaar en gestructureerd proces. Als je dat goed doet, zie je dat mensen erin geloven. Dat ze hun eigen bijdrage herkennen in wat ze samen met anderen tot stand brengen.

Icoon Maaklab wit puzzel
PM voor wie

Als je iets maakt voor mensen, moet je ze een stem geven.

Technische of architectonische oplossingen zijn fraai, maar ze negeren wat de emotionele meerwaarde van een project moet zijn voor mensen, organisaties en de omgeving. Een visie of concept is in onze ogen daarom meer dan een uitgekiend marketingplan met een logo. Een visie is een strategische basis voor ontwikkeling. Het is een fundament voor ontwerp, het geeft richting aan de communicatie en het spreekt een gezamenlijke taal. De logica erachter is eerlijk: als je iets maakt voor mensen, moet je die mensen als uitgangspunt nemen en ze een echte stem geven in wat je aan het doen bent.

Dromenlab Schiedam
Reggy Hulsken

Wil je meer weten
over onze visie?

Reggy kan je meer vertellen over hoe wij verbinden wat er leeft in de samenleving met wat er moet komen in de ruimte.

reggy@deplekkenmakers.nl
06 1449 3356