Meld je aan voor het PlekEvent op 29 september!

Bloginterview Tamara Kerkhof

Interview: Maak kennis met Tamara!

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega! Vanuit haar afstudeerstage voor de opleiding Trendonderzoek en Conceptcreatie in Lifestyle in het afgelopen jaar is Tamara Kerkhof onderdeel van ons Plekkenmakers team geworden. We kijken uit naar een leuke, co-creatieve samenwerking. Tijd voor een kennismaking!

Tamara, kun je jezelf eens voorstellen?

Hallo, mijn naam is Tamara Kerkhof. Ik heb een achtergrond in Trendonderzoek en Conceptcreatie in Lifestyle en ben gepassioneerd over het verbeteren van de kwaliteit van leven door de invloed van trends op onze woonomgevingen. Daarnaast ben ik een trotse paardeneigenaar en geniet ik van sociale activiteiten en dagen van zelfzorg.

Waarom De Plekkenmakers?

De Plekkenmakers biedt me de perfecte omgeving om mijn passie voor interieur en trends in de praktijk te brengen. Ik geloof in het creëren van woonomgevingen die mensen echt gelukkig maken, en dat is wat we hier doen. We kijken naar de waardenverschuivingen in de samenleving en hoe we deze kunnen integreren om functionele en aantrekkelijke ruimtes te creëren.

Wat ga je met De Plekkenmakers doen?

Bij De Plekkenmakers houd ik me voornamelijk bezig met het analyseren van maatschappelijke trends en het assisteren bij projecten en dromenlabs. Ik geniet ervan om creatieve oplossingen te bedenken die mensen helpen zich meer thuis te voelen in hun omgeving. Ik ben ook zeer betrokken bij verschillende projecten binnen de organisatie, waar ik mijn ondernemersgeest en oplossingsgerichte denkwijze tot uiting kan brengen.

Hoe wil je jouw doelen bereiken?

Mijn toekomstige doelen zijn vrij eenvoudig: gelukkig en gezond zijn en mensen helpen zich gelukkiger te voelen in hun woonomgeving. Ik wil blijven leren, groeien en ontdekken hoe ik de levenskwaliteit van mensen kan verbeteren door middel van interieur en lifestyle trends. Mijn advies voor anderen zou zijn: Doe wat je leuk vindt en blijf zoveel mogelijk jezelf, want jij bent speciaal en jouw visie is dat ook!

Recente berichten

Aan iedereen in Macharen: proficiat!

Aan iedereen in Macharen: proficiat!

🎉 "Aan iedereen in Macharen: proficiat! De gemeenteraad is akkoord gegaan met het mooie dorpsplan dat we voor Macharen hebben." 🎉 Dorpshuizen hebben een belangrijke rol in het ontmoeten binnen de kernen en buurten van Oss. Gelijktijdig is de manier...

PlekEvent: Afstandelijke zakelijkheid en gezamenlijk verlangen

PlekEvent: Afstandelijke zakelijkheid en gezamenlijk verlangen

Samen plannen maken kan zorgen voor breed en groot draagvlak. In het komend Plek Event nemen Chris Ermers, lid van de kopgroep Macharen en Annemieke Verstraten, projectleider en adviseur bij het vastgoedbedrijf van gemeente Oss, ons mee in het verhaal van Macharen, van aanleiding tot perspectief, langs successen en leerervaringen.

Interview: Maak kennis met Kim!

Interview: Maak kennis met Kim!

Even voorstellen… Dit jaar zetten we eens in de zoveel tijd onze samenwerkingspartners in het zonnetje. Graag stellen we je voor aan onze collega Kim! Tijdens een tussenjaar landschapsarchitectuur is Kim Handelé inmiddels een half jaar onderdeel van ons Plekkenmakers team. Vanaf september gaat ze weer fulltime afstuderen. We wensen haar alvast heel veel succes!

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734