Bloginterview Tamara Kerkhof

Interview: Maak kennis met Tamara!

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega! Vanuit haar afstudeerstage voor de opleiding Trendonderzoek en Conceptcreatie in Lifestyle in het afgelopen jaar is Tamara Kerkhof onderdeel van ons Plekkenmakers team geworden. We kijken uit naar een leuke, co-creatieve samenwerking. Tijd voor een kennismaking!

Tamara, kun je jezelf eens voorstellen?

Hallo, mijn naam is Tamara Kerkhof. Ik heb een achtergrond in Trendonderzoek en Conceptcreatie in Lifestyle en ben gepassioneerd over het verbeteren van de kwaliteit van leven door de invloed van trends op onze woonomgevingen. Daarnaast ben ik een trotse paardeneigenaar en geniet ik van sociale activiteiten en dagen van zelfzorg.

Waarom De Plekkenmakers?

De Plekkenmakers biedt me de perfecte omgeving om mijn passie voor interieur en trends in de praktijk te brengen. Ik geloof in het creëren van woonomgevingen die mensen echt gelukkig maken, en dat is wat we hier doen. We kijken naar de waardenverschuivingen in de samenleving en hoe we deze kunnen integreren om functionele en aantrekkelijke ruimtes te creëren.

Wat ga je met De Plekkenmakers doen?

Bij De Plekkenmakers houd ik me voornamelijk bezig met het analyseren van maatschappelijke trends en het assisteren bij projecten en dromenlabs. Ik geniet ervan om creatieve oplossingen te bedenken die mensen helpen zich meer thuis te voelen in hun omgeving. Ik ben ook zeer betrokken bij verschillende projecten binnen de organisatie, waar ik mijn ondernemersgeest en oplossingsgerichte denkwijze tot uiting kan brengen.

Hoe wil je jouw doelen bereiken?

Mijn toekomstige doelen zijn vrij eenvoudig: gelukkig en gezond zijn en mensen helpen zich gelukkiger te voelen in hun woonomgeving. Ik wil blijven leren, groeien en ontdekken hoe ik de levenskwaliteit van mensen kan verbeteren door middel van interieur en lifestyle trends. Mijn advies voor anderen zou zijn: Doe wat je leuk vindt en blijf zoveel mogelijk jezelf, want jij bent speciaal en jouw visie is dat ook!

Recente berichten

16 bijeenkomsten over de Rotterdamse horeca in 14 gebieden

16 bijeenkomsten over de Rotterdamse horeca in 14 gebieden

Koffiedrinken op het terras of gezellig uit eten kunnen gaan, hoort bij een aantrekkelijke en veilige stad. Belangrijk is dat er een goede balans is tussen levendigheid van de horeca en een prettig woon- en leefklimaat.Voor ieder van de 14 deelgebieden in Rotterdam is een horecagebiedsplan opgesteld, waarin de visie en ambitie van de horeca is omschreven en om de drie jaar wordt herzien.

Verborgen buurthuis zoekt zijn plek in Oss

Verborgen buurthuis zoekt zijn plek in Oss

De Binnenstad? Verborgen buurthuis zoekt zijn plek in het nieuwe centrum van Oss OSS - Als straks het Warenhuis de huiskamer van het Osse centrum wordt, welke rol is er dan nog weggelegd voor De Binnenstad? Dit buurthuis leidt al decennia een relatief anoniem bestaan...

Op nieuwe kansen en dromen in 2024!

Op nieuwe kansen en dromen in 2024!

Wat een jaar! 2023 was een succesvol & co-creatief Plekkenmakers jaar! We kijken op een zonnige oudejaarsdag terug op een plezierige tijd van groei met nieuwe relaties en collega’s, leuke trainingen en mooie gesprekken. Het jaar waarin we AI-tool Chat-GPT verkenden, voor ons het woord van 2023. Maar ook het jaar van wederom waardevolle projecten door heel het land.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734