Meld je aan voor het PlekEvent op 7 april!

Minor CityBranding Rotterdam

Interactieve sessie in MONO én een rondleiding door ZOHO

Altijd leuk om wederom 50 studenten met verschillende achtergronden en studierichtingen aan de start van hun minor CityBranding aan de @Willem de Kooning Academy Rotterdam te inspireren met een inmiddels jaarlijkse workshop.

We namen ze mee in onze visie vanuit het verhaal en de historie van de plek, gaven inzicht in een co-creatief proces waar de beleving en behoefte van bewoners en ondernemers centraal staat en gingen samen aan de slag met enkele oefeningen.

Fijn om interactie te hebben met studenten én docenten, die nieuwsgierig & aandachtig luisteren, vragen stellen en actief meedoen. “Dit is een creatieve manier om problemen op te lossen. Dit kunnen wij goed gebruiken in onze toekomstige projectaanpak.”

PM post LI CB2 PM post LI CB6

Recente berichten

Maak van een wijk een ‘thuis’!

Maak van een wijk een ‘thuis’!

Congres Thuis in de Wijk 2023, bloeiende buurten voor wonen, welzijn en zorg, vond plaats op 22 maart in Den Bosch. In komend Plek Event kijken we samen met Danielle Harkes en Yvonne Witter van de organisatie terug op het recente congres Thuis in de Wijk en bespreken we de oogst van het creatieve DromenLab op locatie.

Vacature Virtual Assistant

Vacature Virtual Assistant

Als Virtual Assistant ben jij een efficiënte persoonlijke assistent die op afstand voor elke Plekkenmaker klaarstaat voor ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Je bent het aanspreekpunt voor het plannen van afspraken en af en toe ook aanwezig op diverse locaties.

Interview: Maak kennis met Rolf!

Interview: Maak kennis met Rolf!

Even voorstellen… Dit jaar zetten we onze vaste samenwerkingspartners in het zonnetje. Vandaag onze vaste tekenaar en beeldbepaler Rolf Resink! Of het nu fysiek of online is, in een klein gezelschap of op het podium van een groot congres, Rolf vertaalt de dromen en ambities in zijn eigen authentieke overzichtelijke stijl.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734