Meld je aan voor het PlekEvent op 29 september!

Minor CityBranding Rotterdam

Interactieve sessie in MONO én een rondleiding door ZOHO

Altijd leuk om wederom 50 studenten met verschillende achtergronden en studierichtingen aan de start van hun minor CityBranding aan de @Willem de Kooning Academy Rotterdam te inspireren met een inmiddels jaarlijkse workshop.

We namen ze mee in onze visie vanuit het verhaal en de historie van de plek, gaven inzicht in een co-creatief proces waar de beleving en behoefte van bewoners en ondernemers centraal staat en gingen samen aan de slag met enkele oefeningen.

Fijn om interactie te hebben met studenten én docenten, die nieuwsgierig & aandachtig luisteren, vragen stellen en actief meedoen. “Dit is een creatieve manier om problemen op te lossen. Dit kunnen wij goed gebruiken in onze toekomstige projectaanpak.”

PM post LI CB2 PM post LI CB6

Recente berichten

Aan iedereen in Macharen: proficiat!

Aan iedereen in Macharen: proficiat!

🎉 "Aan iedereen in Macharen: proficiat! De gemeenteraad is akkoord gegaan met het mooie dorpsplan dat we voor Macharen hebben." 🎉 Dorpshuizen hebben een belangrijke rol in het ontmoeten binnen de kernen en buurten van Oss. Gelijktijdig is de manier...

PlekEvent: Afstandelijke zakelijkheid en gezamenlijk verlangen

PlekEvent: Afstandelijke zakelijkheid en gezamenlijk verlangen

Samen plannen maken kan zorgen voor breed en groot draagvlak. In het komend Plek Event nemen Chris Ermers, lid van de kopgroep Macharen en Annemieke Verstraten, projectleider en adviseur bij het vastgoedbedrijf van gemeente Oss, ons mee in het verhaal van Macharen, van aanleiding tot perspectief, langs successen en leerervaringen.

Interview: Maak kennis met Tamara!

Interview: Maak kennis met Tamara!

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega! Vanuit haar afstudeerstage voor de opleiding Trendonderzoek en Conceptcreatie in Lifestyle in het afgelopen jaar is Tamara Kerkhof onderdeel van ons Plekkenmakers team geworden. We kijken uit naar een leuke, co-creatieve samenwerking. Tijd voor een kennismaking!

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734