Minor CityBranding Rotterdam

Interactieve sessie in MONO én een rondleiding door ZOHO

Altijd leuk om wederom 50 studenten met verschillende achtergronden en studierichtingen aan de start van hun minor CityBranding aan de @Willem de Kooning Academy Rotterdam te inspireren met een inmiddels jaarlijkse workshop.

We namen ze mee in onze visie vanuit het verhaal en de historie van de plek, gaven inzicht in een co-creatief proces waar de beleving en behoefte van bewoners en ondernemers centraal staat en gingen samen aan de slag met enkele oefeningen.

Fijn om interactie te hebben met studenten én docenten, die nieuwsgierig & aandachtig luisteren, vragen stellen en actief meedoen. “Dit is een creatieve manier om problemen op te lossen. Dit kunnen wij goed gebruiken in onze toekomstige projectaanpak.”

PM post LI CB2 PM post LI CB6

Recente berichten

Katendrecht | Samen verder bouwen aan de Kaap!

Katendrecht | Samen verder bouwen aan de Kaap!

De komst van de Erasmusbrug eind jaren 90 was een aanjager voor bouwen op Rotterdam Zuid. Eerst op de Kop, straks in de Rijnhaven en nu verder op Katendrecht. Gemeente Rotterdam en De Plekkenmakers organiseerden een tweedaagse InformatieLab op Katendrecht als start van een reeks gesprekken met de wijk.

Mensen helpen hun kracht te hervinden in deze onrustige en chaotische tijden

Mensen helpen hun kracht te hervinden in deze onrustige en chaotische tijden

Voor onderneemster en vrijdenkster Chantal de Veen vertaalden De Plekkenmakers de essentie en kracht van haar Retreat initiatief in Zuid-Frankrijk, waarin innerlijke kracht en bezieling van de mens hervonden kan worden. Wensen en ideeën hebben samenhang gekregen, mogelijkheden zijn vergeleken en knopen zijn doorgehakt.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734