Meld je aan voor het PlekEvent op 7 april!

Glenn van der Vleuten

Glenn: van procesmanager naar Plekkenmaker

Glenn: sociaal procesmanager én Plekkenmaker
Je zou het misschien op het eerste gezicht niet zeggen. Maar veranderen zit in mijn bloed, net als creatief denken en doen. Met 360˚rond help ik overheden en (maatschappelijke) organisaties bij veranderopgaven. Als procesbegeleider is het de kunst om organisatorische hervormingen niet ‘van bovenaf’ in te zetten, maar samen mét medewerkers, klanten, partners en stakeholders. Co-creatie, participatie en sociale innovatie zijn de afgelopen jaren sleutelbegrippen in mijn werk geworden.

Zowel in mijn eerdere functies als directeur en bestuurder in wonen en zorg als nu bij 360˚rond, komen ruimtelijke en organisatievraagstukken vaak hand in hand op mijn pad. Met de toenemende gelaagdheid stijgt ook de complexiteit van vraagstukken. Als professional en als persoon geloof ik in de kracht van samenwerking tussen mensen met complementaire kwaliteiten. Diversiteit in kennis, kunde en persoonlijkheid versterkt de effectiviteit en duurzaamheid van oplossingen. Het is deze overtuiging én mijn passie voor business, mensen, veranderen en ruimtelijke uitdagingen die samenkomen in de Plekkenmakers.

Wie zijn de Plekkenmakers?
Wij zijn de Plekkenmakers: Michel, Reggy, Alex en Glenn. Vier creatieve doeners en analytische denkers in merkstrategie & conceptontwikkeling, architectuur, stedenbouw dan wel procesmanagement. Elk met een andere bril op verbonden in een voorliefde voor ruimtelijke vraagstukken. Plekken -binnen en buiten- fascineren ons. Een fijne plek is meer dan een stapel stenen of een stukje op aarde. Het zijn de mensen, de geschiedenis en de verhalen die een plek identiteit geven en ons inspireren.

Wat doen de Plekkenmakers?
De Plekkenmakers doen in ontwikkeling en transformatie van gebieden en gebouwen. Dit doen we niet alleen. Afgestemd op elk ruimtelijk vraagstuk werken we voor én samen met plaatselijke overheden, ontwikkelaars, architecten, bewoners, ondernemers en toekomstige eindgebruikers.

Met veel plezier gaan we de uitdaging aan om unieke en duurzame plekken te maken en zo de wereld een beetje mooier te kleuren. Wij inspireren, stimuleren, faciliteren, ontwerpen en begeleiden. Centraal in onze aanpak staan participatie en co-creatie. Ik voel me dus helemaal op mijn plek 😉

Glenn van der Vleuten

Social innovator | Procesmanager | Bruggenbouwer bij de Plekkenmakers

Recente berichten

Maak van een wijk een ‘thuis’!

Maak van een wijk een ‘thuis’!

Congres Thuis in de Wijk 2023, bloeiende buurten voor wonen, welzijn en zorg, vond plaats op 22 maart in Den Bosch. In komend Plek Event kijken we samen met Danielle Harkes en Yvonne Witter van de organisatie terug op het recente congres Thuis in de Wijk en bespreken we de oogst van het creatieve DromenLab op locatie.

Vacature Virtual Assistant

Vacature Virtual Assistant

Als Virtual Assistant ben jij een efficiënte persoonlijke assistent die op afstand voor elke Plekkenmaker klaarstaat voor ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Je bent het aanspreekpunt voor het plannen van afspraken en af en toe ook aanwezig op diverse locaties.

Interview: Maak kennis met Rolf!

Interview: Maak kennis met Rolf!

Even voorstellen… Dit jaar zetten we onze vaste samenwerkingspartners in het zonnetje. Vandaag onze vaste tekenaar en beeldbepaler Rolf Resink! Of het nu fysiek of online is, in een klein gezelschap of op het podium van een groot congres, Rolf vertaalt de dromen en ambities in zijn eigen authentieke overzichtelijke stijl.

Glenn van der Vleuten

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Glenn als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Glenn is kwartiermaker en participatie specialist bij De Plekkenmakers. Centraal in zijn werkzaamheden staat: verandering. En meer in het bijzonder co-creatie en sociale innovatie. Hij voegt creatiekracht toe aan vraagstukken en weet dit als geen ander om te zetten in organisatievermogen.

glenn@deplekkenmakers.nl
06-10886132