Meld je aan voor het PlekEvent op 7 april!

Gerardusplein Gemert

Dromenlab Gerardusplein

Dromen over…

…een biertje op een gezellig terras, een fijne werkplek, samen koken met producten uit de moestuin, picknicken op het gras, het schrijven van een boek, de liefde van je leven ontmoeten… je droom waarmaken op deze plek in het hart van Gemert!

Dromen over...

Het Gerardusplein als bruisende ontmoetingsplek. Zie jij het ook voor je? Of heb jij andere dromen?

 

Dromenlab Gerardusplein op 8 en 9 november

Woningbouwcorporatie Goed Wonen Gemert wil van de plek waar nu de Gerarduskerk staat een plek maken die écht van meerwaarde is voor de buurt. Daarom hebben zij het bedrijf De Plekkenmakers gevraagd om een Dromenlab® te organiseren. Het Dromenlab Gerardusplein is voor iedereen gratis toegankelijk op vrijdag 8 november tussen 11.00 – 20.00 uur én zaterdag 9 november tussen 09.00 – 14.00 uur voor en in de voormalige kerk, Sint Gerardusplein 1, Gemert.

Dromenlab®

Het Dromenlab® is een interactieve en creatieve methode om met elkaar ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. De Plekkenmakers strijkt met een lab neer in de wijk en mensen kunnen in- en uitlopen om inspiratie op te doen, ideeën te spuien en wensen voor of zorgen over de toekomst van het Gerardusplein te delen. Met een ‘mobile Abri’ en witte laboratoriumjassen gaat De Plekkenmakers met bezoekers van het dromenlab in gesprek om dromen te vangen. Het resultaat is een enorme diversiteit aan bruikbare ideeën voor de toekomst van het Gerardusplein.

De hele buurt is welkom

Bewoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters; iedereen is van harte welkom om mee te denken over de toekomst van het gebied. Alle inbreng wordt enorm op prijs gesteld. Loop dus gerust spontaan binnen op vrijdag 8 of zaterdag 9 november. Aanmelden is niet nodig.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Glenn van der Vleuten:

+31 6 1088 6132
glenn@deplekkenmakers.nl
www.deplekkenmakers.nl

Recente berichten

Maak van een wijk een ‘thuis’!

Maak van een wijk een ‘thuis’!

Congres Thuis in de Wijk 2023, bloeiende buurten voor wonen, welzijn en zorg, vond plaats op 22 maart in Den Bosch. In komend Plek Event kijken we samen met Danielle Harkes en Yvonne Witter van de organisatie terug op het recente congres Thuis in de Wijk en bespreken we de oogst van het creatieve DromenLab op locatie.

Vacature Virtual Assistant

Vacature Virtual Assistant

Als Virtual Assistant ben jij een efficiënte persoonlijke assistent die op afstand voor elke Plekkenmaker klaarstaat voor ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Je bent het aanspreekpunt voor het plannen van afspraken en af en toe ook aanwezig op diverse locaties.

Interview: Maak kennis met Rolf!

Interview: Maak kennis met Rolf!

Even voorstellen… Dit jaar zetten we onze vaste samenwerkingspartners in het zonnetje. Vandaag onze vaste tekenaar en beeldbepaler Rolf Resink! Of het nu fysiek of online is, in een klein gezelschap of op het podium van een groot congres, Rolf vertaalt de dromen en ambities in zijn eigen authentieke overzichtelijke stijl.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734