Gerardusplein Gemert

Dromenlab Gerardusplein

Dromen over…

…een biertje op een gezellig terras, een fijne werkplek, samen koken met producten uit de moestuin, picknicken op het gras, het schrijven van een boek, de liefde van je leven ontmoeten… je droom waarmaken op deze plek in het hart van Gemert!

Dromen over...

Het Gerardusplein als bruisende ontmoetingsplek. Zie jij het ook voor je? Of heb jij andere dromen?

 

Dromenlab Gerardusplein op 8 en 9 november

Woningbouwcorporatie Goed Wonen Gemert wil van de plek waar nu de Gerarduskerk staat een plek maken die écht van meerwaarde is voor de buurt. Daarom hebben zij het bedrijf De Plekkenmakers gevraagd om een Dromenlab® te organiseren. Het Dromenlab Gerardusplein is voor iedereen gratis toegankelijk op vrijdag 8 november tussen 11.00 – 20.00 uur én zaterdag 9 november tussen 09.00 – 14.00 uur voor en in de voormalige kerk, Sint Gerardusplein 1, Gemert.

Dromenlab®

Het Dromenlab® is een interactieve en creatieve methode om met elkaar ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. De Plekkenmakers strijkt met een lab neer in de wijk en mensen kunnen in- en uitlopen om inspiratie op te doen, ideeën te spuien en wensen voor of zorgen over de toekomst van het Gerardusplein te delen. Met een ‘mobile Abri’ en witte laboratoriumjassen gaat De Plekkenmakers met bezoekers van het dromenlab in gesprek om dromen te vangen. Het resultaat is een enorme diversiteit aan bruikbare ideeën voor de toekomst van het Gerardusplein.

De hele buurt is welkom

Bewoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters; iedereen is van harte welkom om mee te denken over de toekomst van het gebied. Alle inbreng wordt enorm op prijs gesteld. Loop dus gerust spontaan binnen op vrijdag 8 of zaterdag 9 november. Aanmelden is niet nodig.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Glenn van der Vleuten:

+31 6 1088 6132
glenn@deplekkenmakers.nl
www.deplekkenmakers.nl

Recente berichten

Kleur bekennen op weg naar een conceptvisie voor Brinkhuis Baarn

Kleur bekennen op weg naar een conceptvisie voor Brinkhuis Baarn

Nadat we eerder kennis hebben gemaakt en de individuele ambities (van o.a. verenigingen en organisaties) met elkaar hebben gedeeld gingen we deze week dieper in op de gezamenlijke visie voor het Brinkhuis! We evalueerden de resultaten met een terugblik en vertaalden de dromen en ambities…

Een zoektocht naar de gezamenlijke ambitie voor Brinkhuis Baarn

Een zoektocht naar de gezamenlijke ambitie voor Brinkhuis Baarn

Het beoogde Brinkhuis staat letterlijk en figuurlijk midden in de gemeenschap van Baarn. Samen met mogelijk toekomstige partners en Gemeente Baarn gaan De Plekkenmakers de behoefte van Baarnaren in beeld brengen om een gedragen visie op ontmoeten voor de Hoofdstraat 1 in Baarn op te stellen.

Badhotel Renesse breidt zich weer uit, nu met City Spa Renesse!

Badhotel Renesse breidt zich weer uit, nu met City Spa Renesse!

In het Zeeuwse Renesse hielpen we eigenaar Olav Davidse om zijn visie voor Badhotel Renesse te vertalen naar een onderscheidende positionering als ‘Verfrissende klassieker aan Zee’. Na Villa Westerduin en Villa Noordzee zijn we dit jaar samen van start gegaan met de volgende upgrade, namelijk City Spa Renesse.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734