Gerardusplein Gemert

Dromenlab Gerardusplein

Dromen over…

…een biertje op een gezellig terras, een fijne werkplek, samen koken met producten uit de moestuin, picknicken op het gras, het schrijven van een boek, de liefde van je leven ontmoeten… je droom waarmaken op deze plek in het hart van Gemert!

Dromen over...

Het Gerardusplein als bruisende ontmoetingsplek. Zie jij het ook voor je? Of heb jij andere dromen?

 

Dromenlab Gerardusplein op 8 en 9 november

Woningbouwcorporatie Goed Wonen Gemert wil van de plek waar nu de Gerarduskerk staat een plek maken die écht van meerwaarde is voor de buurt. Daarom hebben zij het bedrijf De Plekkenmakers gevraagd om een Dromenlab® te organiseren. Het Dromenlab Gerardusplein is voor iedereen gratis toegankelijk op vrijdag 8 november tussen 11.00 – 20.00 uur én zaterdag 9 november tussen 09.00 – 14.00 uur voor en in de voormalige kerk, Sint Gerardusplein 1, Gemert.

Dromenlab®

Het Dromenlab® is een interactieve en creatieve methode om met elkaar ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. De Plekkenmakers strijkt met een lab neer in de wijk en mensen kunnen in- en uitlopen om inspiratie op te doen, ideeën te spuien en wensen voor of zorgen over de toekomst van het Gerardusplein te delen. Met een ‘mobile Abri’ en witte laboratoriumjassen gaat De Plekkenmakers met bezoekers van het dromenlab in gesprek om dromen te vangen. Het resultaat is een enorme diversiteit aan bruikbare ideeën voor de toekomst van het Gerardusplein.

De hele buurt is welkom

Bewoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters; iedereen is van harte welkom om mee te denken over de toekomst van het gebied. Alle inbreng wordt enorm op prijs gesteld. Loop dus gerust spontaan binnen op vrijdag 8 of zaterdag 9 november. Aanmelden is niet nodig.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Glenn van der Vleuten:

+31 6 1088 6132
glenn@deplekkenmakers.nl
www.deplekkenmakers.nl

Recente berichten

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Op de plek van de oude apotheek aan de Statenjachtstraat in Amsterdam Noord komt een gebouw met een nieuwe functie. Wat voor moois komt hiervoor in de plaats? Samen met vastgoed bedrijf Veldboom, de gemeente Amsterdam en bewonersorganisatie Red Amsterdam Noord wordt het plan vanaf het begin samen met bewoners en organisaties van Banne-Zuid gemaakt.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734