Aarwoude viering

“Dit plan is van ons, want WIJ hebben het gemaakt.”

Samen met de uitdagingen van de veranderende wereld is dit het moment voor Woondiensten Aarwoude om een nieuw plan te maken dat de koers bepaalt voor de komende jaren. Een plan dat gedragen wordt door de medewerkers.

Na een intensieve en gezamenlijke reis, die De Plekkenmakers mochten begeleiden, is er een mooie mijpaal in de vorm van een nieuw ondernemingsplan behaald met collega’s en verschillende stakeholders. We brachten hun geschiedenis in kaart, keken vooruit, definieerden thema’s en maakten actieplannen voor meer samenhang.

Wij wensen het team veel plezier en succes met de verdere concretisering en realisatie met alle betrokken stakeholders!

Woondiensten Aarwoude: “Samenwerken aan de prettigste woning en leefomgeving.”

PM post Aarwoude1

Recente berichten

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Verder praten over het plan voor de oude apotheek

Op de plek van de oude apotheek aan de Statenjachtstraat in Amsterdam Noord komt een gebouw met een nieuwe functie. Wat voor moois komt hiervoor in de plaats? Samen met vastgoed bedrijf Veldboom, de gemeente Amsterdam en bewonersorganisatie Red Amsterdam Noord wordt het plan vanaf het begin samen met bewoners en organisaties van Banne-Zuid gemaakt.

Het zit erop! 16 bijeenkomsten in 14 gebieden

Het zit erop! 16 bijeenkomsten in 14 gebieden

Voor het nieuwe horecagebiedsplan zijn De Plekkenmakers samen met gemeente Rotterdam, dorps- en wijkraden, bewoners, horecaondernemers en andere belanghebbenden in gesprek gegaan over de horeca in hun gebied. Zodat het ook blijft aansluiten bij hun wensen en behoeften, van plenair tot vrije inloop.

Glenn van der Vleuten

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Glenn als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Glenn is kwartiermaker en participatie specialist bij De Plekkenmakers. Centraal in zijn werkzaamheden staat: verandering. En meer in het bijzonder co-creatie en sociale innovatie. Hij voegt creatiekracht toe aan vraagstukken en weet dit als geen ander om te zetten in organisatievermogen.

glenn@deplekkenmakers.nl
06-10886132