Meld je aan voor het PlekEvent op 7 april!

Heidag De Plekkenmakers

Bouwen aan de toekomst

We leven in een tijd waarin ‘samen bedenken, samenbrengen en samendoen’ essentieel is.

Om dit motto van De Plekkenmakers verder vorm te geven en te versterken, hebben wij Olav Eerkes gevraagd als periodieke sparringpartner.

Geweldig Nieuws: hij zei JA!

Olav Eerkes

Olav is een inspirerende leider met ondernemersbloed. Opgegroeid in de accountancy/consultancy en doorgegroeid via bestuurder in de zakelijke dienstverlening naar allround interim manager en coach. De rode draad in zijn ervaring is het leidinggeven aan professionals in complexe verandertrajecten.

Olav gaat zijn inspiratie, kennis, ervaring als coach, leider en ondernemer periodiek met ons delen.

Olav begeleidde ons eerder tijdens een teambuilding. En we werkten voor en met hem in een complexe veranderopgave bij een grote zorginstelling. Uit die positieve ervaringen is een mooie verbinding ontstaan. Wij zijn verheugd dat we de samenwerking op deze wijze een vervolg kunnen geven.

Zo bedenken en bouwen we samen met onze partners aan hun en onze toekomst.

Wil jij ook ‘samen bedenken, samenbrengen en samendoen’ en bouwen aan de toekomst? Laat het ons weten!

Recente berichten

Maak van een wijk een ‘thuis’!

Maak van een wijk een ‘thuis’!

Congres Thuis in de Wijk 2023, bloeiende buurten voor wonen, welzijn en zorg, vond plaats op 22 maart in Den Bosch. In komend Plek Event kijken we samen met Danielle Harkes en Yvonne Witter van de organisatie terug op het recente congres Thuis in de Wijk en bespreken we de oogst van het creatieve DromenLab op locatie.

Vacature Virtual Assistant

Vacature Virtual Assistant

Als Virtual Assistant ben jij een efficiënte persoonlijke assistent die op afstand voor elke Plekkenmaker klaarstaat voor ondersteuning op het vlak van projectmanagement. Je bent het aanspreekpunt voor het plannen van afspraken en af en toe ook aanwezig op diverse locaties.

Interview: Maak kennis met Rolf!

Interview: Maak kennis met Rolf!

Even voorstellen… Dit jaar zetten we onze vaste samenwerkingspartners in het zonnetje. Vandaag onze vaste tekenaar en beeldbepaler Rolf Resink! Of het nu fysiek of online is, in een klein gezelschap of op het podium van een groot congres, Rolf vertaalt de dromen en ambities in zijn eigen authentieke overzichtelijke stijl.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734