Heidag De Plekkenmakers

Bouwen aan de toekomst

We leven in een tijd waarin ‘samen bedenken, samenbrengen en samendoen’ essentieel is.

Om dit motto van De Plekkenmakers verder vorm te geven en te versterken, hebben wij Olav Eerkes gevraagd als periodieke sparringpartner.

Geweldig Nieuws: hij zei JA!

Olav Eerkes

Olav is een inspirerende leider met ondernemersbloed. Opgegroeid in de accountancy/consultancy en doorgegroeid via bestuurder in de zakelijke dienstverlening naar allround interim manager en coach. De rode draad in zijn ervaring is het leidinggeven aan professionals in complexe verandertrajecten.

Olav gaat zijn inspiratie, kennis, ervaring als coach, leider en ondernemer periodiek met ons delen.

Olav begeleidde ons eerder tijdens een teambuilding. En we werkten voor en met hem in een complexe veranderopgave bij een grote zorginstelling. Uit die positieve ervaringen is een mooie verbinding ontstaan. Wij zijn verheugd dat we de samenwerking op deze wijze een vervolg kunnen geven.

Zo bedenken en bouwen we samen met onze partners aan hun en onze toekomst.

Wil jij ook ‘samen bedenken, samenbrengen en samendoen’ en bouwen aan de toekomst? Laat het ons weten!

Recente berichten

Katendrecht | Samen verder bouwen aan de Kaap!

Katendrecht | Samen verder bouwen aan de Kaap!

De komst van de Erasmusbrug eind jaren 90 was een aanjager voor bouwen op Rotterdam Zuid. Eerst op de Kop, straks in de Rijnhaven en nu verder op Katendrecht. Gemeente Rotterdam en De Plekkenmakers organiseerden een tweedaagse InformatieLab op Katendrecht als start van een reeks gesprekken met de wijk.

Alex Neves

Wil je meer weten
over dit bericht?

Neem contact op met Alex als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Alex is stedenbouwkundige en architect bij De Plekkenmakers. Hij heeft een brede analytische kijk op ruimtelijke uitdagingen en brengt het DNA van de plek, kansen en mogelijkheden in kaart. Hierbij zoekt Alex naar de verbinding tussen de emotionele waarde voor mensen en de ruimtelijke kwaliteiten van plekken.

alex@deplekkenmakers.nl
06 - 4128 2734